Ontdek ons aanbod

Bij Alulox hebben we een groot assortiment voor de perfecte reclame. We gaan van spandoekframes tot lichtkasten. Producten zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren om de wensen van de mensen te vervullen. Door gebruik te maken van kwaliteitsvolle materialen garanderen we aan onze klanten producten die zeker in het oog gaan springen. Neem gerust een kijkje en hopelijk kan dit het begin van een samenwerking betekenen!

Banieren

In ons assortiment hebben we ook banieren. Deze resellers hebben we onderverdeeld in 2 categorie├źn: paal- en muurbanieren. Per categorie vind je meer informatie wat verder op de pagina. De banieren zijn te gebruiken voor spandoeken en bieden we in verschillende breedtes aan.

Bewegwijzering

Ligt de oprit van je terrein niet optimaal? Vinden je klanten/leveranciers soms de weg niet? Alulox wijst je de weg! We bieden bewegwijzering aan zodat zulke taferelen niet meer hoeven te gebeuren en je dus geen kostbare tijd meer verliest.

Borden

We bieden borden aan op maat voor je reclame. Onder onze borden hebben we enerzijds banierborden en anderzijds paalborden. Voor meer informatie, hier staan de borden uitgebreider uitgelegd.

Lichtbakken

Binnen ons aanbod hebben we lichtkasten die je reclame ten alle tijde belicht houden. Hiermee willen we er voor zorgen dat je borden altijd zichtbaar blijven en je reclame dus steeds de mensen aanspreekt. Met onze 2 verschillende soorten geven we de mensen een keuze tussen lichtkasten dwars of vlak. Het kader is van aluminium en deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten, al dan niet zelf gekozen. Kijk gerust verder voor meer informatie.

Parkeerborden

Heeft je parking net iets meer duidelijkheid nodig? Geen zorgen, Alulox helpt je door het aanbieden van parkingborden.

Profielen

In ons assortiment zitten ook 2 profielen: pees- en klopprofielen. Het zijn aluminiumprofielen en ze zijn beschikbaar in het zwart of in het wit.

Reclamezuilen

Een ander product dat we aanbieden zijn de reclamezuilen. We bieden deze aan in verschillende formaten om voor jou de ideale zuil te maken.

Sign frames

Onder ons assortiment sign frames hebben we 3 producten: de 2-palen, U-model en H-model. De profielen hebben kokers in Inox en worden in de grond bevestigd. Ze zijn beschikbaar in verschillende formaten. Verder is er meer informatie te vinden.

Spandoekframes

Ons aanbod aan frames bevat verschillende mogelijkheden. Zo kan je kiezen tussen frames die we aan de muur hangen of frames die we in de grond bevestigen. Je kan ook kiezen voor ronde of vierkante buizen beschikbaar in meerdere maten en kleuren. Makkelijk af te stemmen naar uw wens! We garanderen een optimale spanning voor de spandoeken zodat je reclame altijd leesbaar blijft. Hier staat nog wat meer informatie per frame.

Stoepborden

We hebben heel wat borden in de aanbieding, daaronder horen uiteraard ook stoepborden. Hier hebben we 3 varianten van: Sign stoepbord, Voet plaathouder en stoepbordframes. Per variant bekijken we wat er precies komt bij kijken.

Overtuigd? Vraag uw offerte aan!

Vraag hier makkelijk je offerte aan. We zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk van dienst te zijn. Je kan ons telefonisch bereiken of via mail.
Of je kan simpelweg op onderstaande knop klikken waarbij je enkele gegevens moet invullen die wij zullen ontvangen. Tot snel!

Contacteer ons
+32 (0)56 89 09 99
info@alulox.be
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×